Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g de poivrons, coupés en lanières (env. 2 poivrons)
- 2 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 1 branche d'estragon frais, effeuillée et ciselée
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon (3 x 3 cm env.)
- 2 c. à café de farine de blé
- 500 g de tomates, coupées en cubes
- 160 g d'olives vertes dénoyautées
- 100 g d'eau
- 400 - 500 g d'aubergine, coupée en dés (3 x 3 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1278 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Sauté de veau aux olives
1 Std.
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Lapin à la provençale
1 Std.
Tajine de veau aux amandes
1 Std. 15 Min
Veau Marengo
55 Min
Lapin marengo
1 Std.
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1u. 5min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Blanquette de saumon aux fèves
1 Std.
Blanquette de veau
1 Std.
Veau aux olives
1 Std.
Curry d'agneau
1 Std.