Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g de poivrons, coupés en lanières (env. 2 poivrons)
- 2 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 1 branche d'estragon frais, effeuillée et ciselée
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon (3 x 3 cm env.)
- 2 c. à café de farine de blé
- 500 g de tomates, coupées en cubes
- 160 g d'olives vertes dénoyautées
- 100 g d'eau
- 400 - 500 g d'aubergine, coupée en dés (3 x 3 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1278 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Pot-au-feu
1 godz. 40 min
Bœuf carotte
1 Std. 35 Min
Bœuf bourguignon
2 godz. 30 min
Navarin d'agneau
1h 15min
Sauté de veau Marengo
55 min
Couscous de poulet
1ωρ. 10 λεπτ.
Curry d'agneau
1ωρ.
Veau aux olives
1ωρ.
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1h 5min
Poulet au basilic
2 godz. 30 min
Osso-buco
1ωρ. 20 λεπτ.
Goulasch
50 λεπτ.