Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pain en tranches, rassis ou sec
- 600 g de collier de veau
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 2 oignons nouveaux, coupés en deux
- du sel
- du poivre moulu
- 1 jaune d'œuf
- 1 bouquet de cerfeuil frais
- 1 salade frisée, de petite taille
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1896 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Croquettes de poisson pané
30min
Pappardelles au lapin et au pesto
1u.
Tartelettes nordiques au poulet et à l'asperge
1h 25min
Fish cakes
1h 5 min
Acras de poulet
50min
Croquettes de poisson à la thaïe
30min
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Pains aux quatre fromages
45min
Aillade de veau
1u. 30min
Boulettes de poulet au parmesan
1h 15min
Croquettes de poisson à l'oignon
25min
Boulettes de poulet, sauce au fromage blanc
20min