Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pain en tranches, rassis ou sec
- 600 g de collier de veau
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 2 oignons nouveaux, coupés en deux
- du sel
- du poivre moulu
- 1 jaune d'œuf
- 1 bouquet de cerfeuil frais
- 1 frisée, de petite taille
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1896 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2h
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Boulettes de veau aux herbes
30 min
Saumon sauce gribiche
35 min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Croquettes de thon
1h
Boulettes d'agneau aux herbes
40min
Pappardelle au ragoût d'agneau
1h
Brochettes de bœuf épicé aux légumes du soleil et boulgour
1h 15min
Tartelettes nordiques au poulet et à l'asperge
1h 25 min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h
Boulettes de poulet au parmesan
1h 15min