Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pain en tranches, rassis ou sec
- 600 g de collier de veau
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 2 oignons nouveaux, coupés en deux
- du sel
- du poivre moulu
- 1 jaune d'œuf
- 1 bouquet de cerfeuil frais
- 1 salade frisée, de petite taille
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1896 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Boulettes d'agneau à l'indienne
50 min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 min
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
40 min
Boulettes de viande et pommes de terre au laurier
1h 45 min
Brochettes de bœuf épicé aux légumes du soleil et boulgour
1h 15 min
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35 min
Boulettes d'agneau aux herbes
40 min
Brochettes de dinde tandoori
50 min
Keftas grillées
45 min
Pappardelle au ragoût d'agneau
1h
Boulettes de bœuf à l'italienne
30 min
Polpettes siciliennes
1h