Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de paleron de bœuf, coupé en cubes de la taille d'un glaçon
- 240 g d'oignons rouges (2), coupés en 4
- 1 gousse d'ail
- 35 g de beurre
- 1 jus d'orange
- 1 zeste d’orange
- 10 g de fond de veau
- 400 g de pulpe de tomate
- 30 g de vin rouge
- 100 g de minicarottes
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2547 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 72 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Osso-buco aux agrumes
1h 20min
Agneau confit aux pruneaux
1h 40min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Stifado de bœuf
1h 30min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25min
Porc aux abricots secs
55min
Poulet à l'orange
1h 30min
Sauté de porc à l'orange
1h
Canard aux amandes
40min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45min
Paleron au potiron et au vin blanc
3h