Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g de filet de bœuf, sans barde et non ficelé
- 100 g de feuilles d'épinards frais
- 1 filet d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de gros sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de basilic frais, ciselé
- 800 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1640 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 min
Bœuf aux champignons
30 min
Lapin à la citronnelle en papillote
1h 10 min
Noisettes d'agneau en croûte d'herbes et ses légumes
50 min
Boulettes de veau aux herbes
30 min
Xerém à la farine de maïs au thon frais
40 min
Cabillaud et crumble, ballotine de petits pois et sabayon rhubarbe (Demi-finale Thermostars 2017)
2 godz.
Bœuf à la ficelle
1h 5 min
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1h 30min
Saumon en croûte au cresson
2 Std. 5 Min
Salade de pâtes au poulet, poire et roquette
50 min
Bœuf en papillote aux légumes verts
45 min