Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'échalote
- 150 g de vin rouge
- 300 g de carottes, coupées en bâtonnets (1 x 7 cm)
- 1 échine de porc (500 g, env. Ø 6 cm)
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir moulu
- 130 g d'eau
-
½
c. à café de fond de viande maison
of ½ cube de bouillon de viande (pour 0,5 l) - 8 baies de genièvre
-
25
g de confiture de cerises
of 25 g de confiture de fruits rouges - 20 g de beurre
- 1 c. à café de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 分钟
Filet de poulet sauce poulette
20 分钟
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50 分钟
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1h 20min
Cuisse de dinde à la moutarde
1 Std.
Sauté de porc aigre-doux
1 Std.
Marmite de poulet et légumes d'automne
1h 40min
Epaule de veau à la normande
1 Std.
Filet mignon exotique
35min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 分钟
Mijoté de porc au paprika
40 min
Osso-buco
1h 20min