Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farce
- 90 g de blanc de volaille, préalablement réservé 15 min. env. au congélateur
- 1 blanc d'œuf
- ½ bouquet d'estragon frais
- 3 pincées de sel
- 70 g de crème liquide, 30% m.g. min.
Les paupiettes
- 6 escalopes de veau très fines
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g d'échalotes
- 80 g de lardons
- 15 g d'huile d'olive
- 30 g de cognac
- 100 g de vin blanc
- 200 g d'eau
- 200 g d'aubergine, taillée en tagliatelles
- 200 g de poivron jaune, taillé en fines lamelles
- 150 g de courgette, taillée en tagliatelles
- 20 g de farine de blé
- 80 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ bouquet d'estragon frais, haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1273 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 28.7 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paupiettes de veau et petits légumes
1sa
Lapin braisé au vin moelleux
55 Min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1sa 30 dk
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45 Min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 Std. 15 Min
Lapin à la moutarde
1sa
Alicuit de canard
1sa
Cuisse de dinde en robe de lard et pommes de terre
1h 55min
Matelote de poisson au Riesling
13 Std.
Paupiettes d'agneau
1sa 30 dk
Pintade au chou
1 Std. 10 Min
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min