Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive
- 4 cailles, désossées et prêtes à cuire
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g de foie gras de canard cru
- 400 g d'eau
- 100 g de pommes de terre, coupées en dés
- 400 g de céleri-rave, coupé en dés
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g d'échalotes
- 20 g de beurre doux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 658 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 54 g
Alternatieve recepten
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15 min
Lapin à la moutarde
1h
Alicuit de canard
1h
Surprises de veau au fromage et au poivron
45min
Râbles de lapin farcis à la normande
1h 15 min
Magret de canard à la myrtille
1h 10min
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Nage de langouste aux petits légumes et safran
1h
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55min
Caille aux raisins
45min
Paupiette de veau à l'estragon
55min
Osso-buco
1h 20 min