Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'huile d'olive
- 4 cuisses de lapin
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 branches de thym frais
- 700 g d'eau
- 12 gousses d'ail, non pelées
- 500 g de haricots verts frais
- 200 g de petites pommes de terre nouvelles, coupées en deux
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1918 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 24.3 g
- Vezels
- 6.3 g
Alternatieve recepten
Lapin à la provençale
1h
Poulet de la "Mère Blanc"
1 Std. 15 Min
Lapin marengo
1h
Lapin braisé au vin moelleux
55 Min
Maquereaux au vin blanc
3 godz. 30 min
Lapin à la citronnelle en papillote
1h 10min
Rognons de veau au xérès
25 min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Gibelotte de lapin
1 Std. 35 Min
NOVEMBRE - Osso-buco presque comme celui de ma maman - Eric Guérin
1sa 50 dk
Pintade au chou
1h 10min
Lapin à la moutarde
1h