Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 800 g de paleron de bœuf coupé en morceaux
- 400 g de vin blanc sec
- 2 oignons coupés
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe de marmelade d'oranges
- 10 g de vinaigre de vin rouge
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 400 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de chair de potiron
- 2 carottes
- 1 brin de thym frais
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- 120 g de jus d'orange
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2075 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Bœuf carottes
2h
Bœuf carotte
1h 35min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Sauté de veau Marengo
55min
Tajine de veau aux amandes
1h 15min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Blanquette de veau
1h 15min
Navarin d'agneau printanier
1h 20 min
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45min
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre
50min