Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 800 g de paleron de bœuf coupé en morceaux
- 400 g de vin blanc sec
- 2 oignons coupés
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe de marmelade d'oranges
- 10 g de vinaigre de vin rouge
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 400 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de chair de potiron
- 2 carottes
- 120 g de jus d'orange
- 1 brin de thym frais
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2075 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Effiloché de lapin et fèves au thym
1h 15 min
Blanquette de veau
1h 15 min
Lapin à la citronnelle en papillote
1h 10min
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40min
Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
1h
Sauté de porc aigre-doux
1h
Bœuf bourguignon
1h 25min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15 min
Bœuf carottes
2h
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30 min