Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de persil plat frais
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 100 g de carottes, coupées en morceaux
- 30 g de beurre doux
- 100 g de tomates, coupées en quatre
- 600 g d'eau
- 2 c. à café de fond de veau déshydraté
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de veau (épaule ou tendron), coupée en morceaux
- 8 carottes nouvelles, avec fanes
- 400 g de petites pommes de terre
- 200 g de pois gourmands
- 1 pincée de safran, en filaments
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2030 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 36.8 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmite de poulet et légumes d'automne
1h 40min
Veau Marengo
55min
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Emincé de veau mariné aux petits légumes
1h
Lotte vapeur façon tajine
1h 45min
Mignon de veau aux légumes et coeurs d'artichauts
50min
Lotte à la provençale
50min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Poulet au basilic
2 godz. 30 min
Sauté de veau Marengo
55min
Osso-buco de cabillaud
45min
Osso-buco
1h 20min