Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 8 petites tomates
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 1 œuf
- 250 g de ricotta
- 60 g de feta, coupée en dés
- 2 - 3 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1613 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin d'aubergine au parmesan
1h 30 min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2h 50 min
Tomates farcies au thon
35 min
Tomates soufflées à la ricotta
30min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50 min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2 Std. 30 Min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1h 20min
Œuf en cocotte de tomate
1h
Terrine de légumes et mozzarella
2h
Tomates farcies au chèvre chaud
50 min
Poivron farci au risotto de romarin
1h 15 min
Gratin de courgettes aux crevettes
55 min