Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 8 petites tomates
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 1 œuf
- 250 g de ricotta
- 60 g de feta, coupée en dés
- 2 - 3 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1613 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomates farcies au chèvre chaud
50min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55min
Tomates soufflées à la ricotta
30min
Crème de roquette au chèvre
30min
Crumble tomate-chèvre
35min
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35min
Terrine de feta au basilic
3 Std.
Poivron farci au risotto de romarin
1 Std. 15 Min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Crumble de tomates, poivrons et olives
45min
Quiche aux tomates cerises
1h