Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'eau
- 400 g de carottes, coupées en julienne
- 300 g de poireaux, coupés en julienne
- 500 g de lait
- 15 g de farine de blé
- 600 g de filets de merlu, coupés en lanières
- 1 paquet de lasagne sèches (9-12 feuilles env.)
- 100 g de fromage râpé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1456.3 kJ / 348.3 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Lasagnes de poisson aux champignons
1 Std. 30 Min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 Min
Lasagne au saumon et poivron
1h 10min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 Min
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1 Std.
Paëlla de légumes croquants (nouvelle recette)
35 Min
Brandade de lieu à la patate douce
1 Std.
Parmentier merlan, poireau et courge
1h 15min
Gratin de merlu aux courgettes
45 Min
Pommes de terre et saumon au four à l'aneth
1h 15min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min