Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'eau
- 400 g de carottes, coupées en julienne
- 300 g de poireaux, coupés en julienne
- 500 g de lait
- 15 g de farine de blé
- 600 g de filets de merlu, coupés en lanières
- 1 paquet de lasagne sèches (9-12 feuilles env.)
- 100 g de fromage râpé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1456.3 kJ / 348.3 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1 Std.
Parmentier merlan, poireau et courge
1 Std. 15 Min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1 Std. 30 Min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 Std. 15 Min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Lasagnes de poisson aux champignons
1 Std. 30 Min
Gratin de merlu aux courgettes
45min
Blanquette de cabillaud
55 Min
Merlan aux poireaux
30 Min