Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'eau
- 400 g de carottes, coupées en julienne
- 300 g de poireaux, coupés en julienne
- 500 g de lait
- 15 g de farine de blé
- 600 g de filets de merlu, coupés en lanières
- 1 paquet de lasagne sèches (9-12 feuilles env.)
- 100 g de fromage râpé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1456.3 kJ / 348.3 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Brandade de lieu à la patate douce
1h
Parmentier de carotte au poisson
1h
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15 min
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30min
Parmentier de poisson et chou vert
1h 25min
Merlan aux poireaux
30min
Courgettes à la farce marine
1h 15 min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Lasagne au saumon et poivron
1h 10min
Blanquette de cabillaud
55min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min