Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 400 g de poireaux, coupés en rondelles
- 100 g de champignons de Paris frais, émincés
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de fenugrec en poudre (voir "Conseil(s)")
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- 600 - 700 g de filets de poisson blanc
La béchamel
- 40 g de beurre demi-sel
- 60 g de farine de blé
- 500 g de lait
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
Le montage
- 9 - 10 feuilles de lasagne précuites
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1340 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Clafoutis aux épinards, saumon et feta
55min
Quiche au poireau et saumon fumé sans œuf
1 Std. 30 Min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Lasagne au thon
1 Std. 30 Min
Hachis parmentier de pomme de terre, courgette, saumon et curry
50 dk
Lasagne au saumon et poivron
1h 10min
Lasagne de poireau aux moules
1h 10min
Gratin de poisson
45 dk
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1u. 35min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 dk
Gratin de merlu aux courgettes
45 dk
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h