Filet mignon farci, pâtes aux champignons

Filet mignon farci, pâtes aux champignons

3.3 27 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 portions

Ingrediënten

  • 50 g d'oignon (1/2)
  • 40 g de champignons de Paris frais coupés en deux
  • 25 g de girolles fraîches
  • 25 g de trompettes-de-la-mort fraîches
  • 25 g de chanterelles
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g de filet mignon de porc
  • 1200 g d'eau
  • 150 g de champignons frais (un
  • 75 g de crème liquide légère
  • 150 g de pâtes sèches, type fusilli

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 36 g
Calorieën 1183 kJ / 281 kcal
Vetten 9 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...