Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en dés de 1,5 cm de côté environ
- 1 c. à soupe de farine
- 160 g d'oignons, pelés et coupés en morceaux
- 30 g de concentré de tomate
- 300 g de pulpe de tomate
- 180 g de vin blanc sec
- 300 g d'eau
- 1 brin de thym frais
- 150 g de carottes nouvelles, pelées et coupées en tronçons de 2-3 cm
- 250 g de navets nouveaux, coupés en deux
- 200 g de petites pommes de terre nouvelles avec leur peau
- 200 g de petits pois frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2232 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de veau aux olives
1 Std.
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Lapin à la provençale
1 Std.
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 20 min
Lapin marengo
1 Std.
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 Std. 10 Min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 Std. 30 Min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Garbure du Béarn
1 Std. 10 Min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Gibelotte de lapin
1h 35min