Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en dés de 1,5 cm de côté environ
- 1 c. à soupe de farine
- 160 g d'oignons, pelés et coupés en morceaux
- 30 g de concentré de tomate
- 300 g de pulpe de tomate
- 180 g de vin blanc sec
- 300 g d'eau
- 1 brin de thym frais
- 150 g de carottes nouvelles, pelées et coupées en tronçons de 2-3 cm
- 250 g de navets nouveaux, coupés en deux
- 200 g de petites pommes de terre nouvelles avec leur peau
- 200 g de petits pois frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2232 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Navarin d'agneau
1h 15 min
Osso-buco
1h 20 min
Veau Marengo
55min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Navarin d'agneau printanier
1h 20 min
Blanquette de veau
1h 15 min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Axoa d'agneau
55min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 Std. 50 Min
Sauté de veau aux olives
1h