Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de riz
- 1600 g d'eau
- 8 feuilles de chou frisé
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g de beurre
- 100 g de lard, détaillé en dés
- 250 g de filets de poulet, sans peau et coupés en morceaux
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La sauce tomate
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 500 g de tomates entières pelées au jus
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à soupe de farine de blé
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 7940 kJ / 1896 kcal
- Eiwitten
- 112 g
- Koolhydraten
- 204 g
- Vetten
- 68 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2hod.
Tourte aux blettes
13h
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1hod. 30min
Farci charentais
2hod.
Côtes de porc fermier et aubergines
1h 15min
Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes
1hod. 30min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1hod.
Chou frisé à l'italienne
1h 50min
Paupiette de chou farci
55 Min
Gratin de blettes
1hod.
Endives au jambon
1h 15min