Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de riz
- 1600 g d'eau
- 8 feuilles de chou frisé
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g de beurre
- 100 g de lard, détaillé en dés
- 250 g de filets de poulet, sans peau et coupés en morceaux
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La sauce tomate
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 500 g de tomates entières pelées au jus
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à soupe de farine de blé
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 7940 kJ / 1896 kcal
- Eiwitten
- 112 g
- Koolhydraten
- 204 g
- Vetten
- 68 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau printanier
1j 20 menit
Couscous royal
1j 20 menit
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1j 30 menit
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2j
Tourte aux champignons et poulet
2h 15 min
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2j
Farci charentais
2j
Pâtisson farci
1j 20 menit
Garbure
1h 10 min
Lapin marengo
1j
Pintade au chou
1h 10 min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1j