Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 branche de persil frais, équeuté
- 650 g de chair à saucisse nature
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g d'eau
- 8 feuilles de chou vert
- 150 g de carottes, coupées en rondelles
- 150 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en cubes (2 cm)
- 150 g de navet, coupé en cubes (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1284.4 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 24.1 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte aux blettes
13 Std.
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2 Std.
Chou frisé à l'italienne
1 godz. 50 min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min
Farci charentais
2 Std.
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1ωρ.
Chou farci à la sauce tomate
1 godz. 45 min
Lapin à la moutarde
1ωρ.
Gratin de blettes
1ωρ.
Rôti de porc aux herbes et jambon
1 godz. 50 min
Pintade au chou
1ωρ. 10 λεπτ.
Paupiettes, carottes nouvelles et jus aux herbes
1ωρ.