Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre demi-sel, et un peu pour les moules
- 30 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 250 g de lait
- 150 g de fromage à pâte persillée (bleu) type fourme d'Ambert, coupée en morceaux
- 4 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- 5 blancs d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 814 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Œufs cocotte aux cèpes
35 Min
Soufflé au fromage express
50 min
Soufflé au munster et au cumin
1 Std. 10 Min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 Min
Soufflé au chèvre et au thym
1 Std.
Tourte au roquefort
2 godz. 15 min
Tarte cresson, cheddar et lard fumé
1h 25min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45 Min
Flan express au roquefort
30 Min
Soufflés poires roquefort
1 Std.
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45 Min
Aligot
40 Min