Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine
- 100 g de beurre demi-sel froid, en cubes
- 1 c. à soupe d'eau
- 600 g d'endives (6)
- 75 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 40 g de noix décortiquées
- 100 g de fromage à pâte persillée (bleu), type fourme d'Ambert
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1720 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Endive au jambon et au gorgonzola
50min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50min
Gratin de chou-fleur, manchego et amandes
50min
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1 Std. 10 Min
Figues farcies
20min
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Flan à la farine de châtaigne
12 Std. 50 Min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min