![Tatin d'endives au bleu et aux noix Tatin d'endives au bleu et aux noix](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/25188ED8-7E75-4566-9F45-18435A5B1177/Derivates/5036d25e-37bf-46a0-9f01-b70c7a41b9bf.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine
- 100 g de beurre demi-sel froid, en cubes
- 1 c. à soupe d'eau
- 600 g d'endives (6)
- 75 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 40 g de noix décortiquées
- 100 g de fromage à pâte persillée (bleu), type fourme d'Ambert
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1720 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 Min
Tatin de poireau
55 min
Mille-feuille de betterave à l'ail confit et chèvre frais
1 Std.
Endives braisées gratinées au parmesan
50 Min
Champignons farcis au gorgonzola
55 min
Foie gras au café et aux pruneaux
1 Std. 35 Min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50min
Tatin d'endives
1 godz. 20 min
Endives braisées et caramélisées à l'orange
30 Min
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Endive au jambon et au gorgonzola
50 Min
Poireau à la moutarde
35 Min