Tatin d'endives au bleu et aux noix

Tatin d'endives au bleu et aux noix

4.3 103 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
6 parts

Ingrediënten

  • 200 g de farine
  • 100 g de beurre demi-sel froid, en cubes
  • 560 g d'eau
  • 600 g d'endives (6)
  • 75 g de sucre en poudre
  • 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • 40 g de noix décortiquées
  • 100 g de fromage à pâte persillée (bleu) type fourme d'Ambert

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 9 g
Calorieën 1720 kJ / 411 kcal
Vetten 23 g
Koolhydraten 41 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...