Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 25 g de beurre
- 250 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1960 kJ / 465.8 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 61.8 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Risotto (Escale gourmande)
30min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Risotto aux cèpes
30min
Risotto aux asperges
35min
Velouté de pleurote au jambon cru
45min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Velouté de cèpe et châtaigne
35min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Risotto aux morilles
45min
Ravioles sauce au foie gras
40min
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1h