Risotto aux trompettes-de-la-mort

Risotto aux trompettes-de-la-mort

4.7 48 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 60 g de parmesan coupé en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 3 brins de persil frais équeutés
  • 25 g de beurre
  • 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 250 g de trompettes-de-la-mort fraîches
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 300 g de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
  • 100 g de vin blanc
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 650 g d'eau

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 13 g
Calorieën 1960 kJ / 465.8 kcal
Vetten 16.8 g
Vezels 3.2 g
Koolhydraten 61.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...