Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sablée
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 20 g de parmesan râpé
- 130 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 œuf
- 60 g d'eau
La garniture
- 500 g d'eau
- 18 asperges vertes ou mini-asperges
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, finement ciselée
- 150 g de fromage de chèvre frais, de type Petit Billy®, coupé en morceaux
- 3 œufs
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tranches fines de jambon cru, coupées en lanières
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1898 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche aux tomates cerises
1h
Tarte aux champignons et aux marrons
1 godz. 30 min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45min
Tarte asperge-ricotta
1 Std. 25 Min
Petits flans aux asperges
55 Min
Quiche aux asperges
1 godz. 15 min
Soufflé aux épinards et deux fromages
35 Min
Tarte aux courgettes et au pesto
1 Std. 35 Min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35 Min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 Min
Pizza basilic, courgette et chèvre
2 Std.
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min