Polenta au beaufort et jambon ibérique

Polenta au beaufort et jambon ibérique

3.8 118 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 portions

Ingrediënten

  • 60 g de fromage à pâte pressée type beaufort, en cubes
  • 400 g de lait
  • 1 c. à café rase de cannelle en poudre
  • 1 pincée de sel
  • 80 g de polenta
  • 4 tranches fines de jambon ibérique détaillées en copeaux

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 29 g
Calorieën 2053 kJ / 490 kcal
Vetten 40 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...