Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de fromage à pâte pressée, type beaufort, en cubes
- 400 g de lait
- 1 c. à café rase de cannelle en poudre
- 1 pincée de sel
- 80 g de polenta
- 4 tranches fines de jambon ibérique détaillées en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2053 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25p
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40p
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Polenta au gorgonzola
25p
Polenta aux olives
45p
Polenta aux olives et tomates confites
45p
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40p
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Veau bolognaise et polenta
35p