Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de fromage à pâte pressée, type beaufort, en cubes
- 400 g de lait
- 1 c. à café rase de cannelle en poudre
- 1 pincée de sel
- 80 g de polenta
- 4 tranches fines de jambon ibérique détaillées en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2053 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min
Polenta aux olives
45min
Gratin de polenta à l’italienne
55 λεπτ.
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Polenta aux olives et tomates confites
45min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
Polenta au gorgonzola
25min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1 Std.
Veau bolognaise et polenta
35 min