Polenta au beaufort et jambon ibérique
TM5 TM6

Polenta au beaufort et jambon ibérique

3.8 (105 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g de fromage à pâte pressée, type beaufort, en cubes
  • 400 g de lait
  • 1 c. à café rase de cannelle en poudre
  • 1 pincée de sel
  • 80 g de polenta
  • 4 tranches fines de jambon ibérique détaillées en copeaux

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2053 kJ / 490 kcal
Eiwitten
29 g
Koolhydraten
23 g
Vetten
40 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten