Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à café de pâte de curry
- 30 g de gingembre frais
- 400 g de lait de coco
- 600 g de lotte, coupée en médaillons
- 1200 g d'eau
- 3 c. à café de graines de cumin
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g d'aubergine, détaillée en cubes
- 350 g de courgettes, détaillées en cubes
- 15 g d'huile d'olive
- 250 g de riz basmati
- 2 - 3 brins de coriandre fraîche, hachés pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2676.3 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 25.3 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 644.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mijoté de lotte aux épices
50min
Curry de poisson
45 Min
Tajine de dorade au citron confit
40min
Papillotes de cabillaud au tandoori
1h 5min
Curry de crevettes coco-tomates-carottes
45 Min
Curry de poisson au tahini et lait de coco
55 min
Papillote de barbue aux petits légumes, sauce au safran
1h 15min
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55 min
Curry de lieu et crosnes
35min
Fondue de lotte au curcuma
35min
Saint-Jacques en nage épicée
25 Min
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45 Min