Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à café de pâte de curry
- 30 g de gingembre frais
- 400 g de lait de coco
- 600 g de lotte, coupée en médaillons
- 1200 g d'eau
- 3 c. à café de graines de cumin
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g d'aubergine, détaillée en cubes
- 350 g de courgettes, détaillées en cubes
- 15 g d'huile d'olive
- 250 g de riz basmati
- 2 - 3 brins de coriandre fraîche, hachés pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2676.3 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 25.3 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 644.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saint-Jacques en nage épicée
25 min
Filet mignon de porc façon vindaloo
30 min
Curry de poisson
45 min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Cabillaud sauce coco-menthe, courgettes et quinoa aux oignons
50min
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35min
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55 min
Fondue de lotte au curcuma
35min
Saumon et bouillon, nouilles aux courgettes
40 Min
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35min
Tajine de lotte au fenouil
1 godz. 45 min
Bobun crevettes à l'ail et au citron
1h