Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à café de pâte de curry
- 30 g de gingembre frais
- 400 g de lait de coco
- 600 g de lotte, coupée en médaillons
- 1200 g d'eau
- 3 c. à café de graines de cumin
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g d'aubergine, détaillée en cubes
- 350 g de courgettes, détaillées en cubes
- 15 g d'huile d'olive
- 250 g de riz basmati
- 2 - 3 brins de coriandre fraîche, hachés pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2676.3 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 25.3 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 644.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de poisson au tahini et lait de coco
55min
Osso-buco de lotte
45min
Curry de cabillaud aux fruits de la Passion
1h 10min
Curry jaune au magret de canard
1h 25min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 Min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Cocotte thaïe
45min
Filets de rouget sauce safranée
45min
Curry de poisson
45min
Tajine de poissons au curry
55min
Lieu jaune au curry rouge
45min
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35 Min