Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre
- 60 g d'échalote, coupée en 2
- 70 g de carotte, en dés
- 120 g de blanc de poireau
- 700 g de veau pour blanquette, en cubes (3 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pleurotes, en morceaux
- 150 g de bouillon de poule
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de cerfeuil frais, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1460 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau
1h 15 min
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1h 20min
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45 Min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 Min
Ragoût de bœuf aux légumes-racines
2h 40min
Sauté de veau Marengo
1h 15 min
Lapin marengo
1 Std.
Lapin à la citronnelle en papillote
1 Std. 10 Min
Plie à la tomate
30min
Rôti de veau et haricots verts
1 Std.
Osso-buco
1h 20min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min