Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre
- 60 g d'échalote, coupée en 2
- 70 g de carotte, en dés
- 120 g de blanc de poireau
- 700 g de veau pour blanquette, en cubes (3 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pleurotes, en morceaux
- 150 g de bouillon de poule
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de cerfeuil frais, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1460 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Sauté de porc à la provençale
1h 5 min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 godz. 15 min
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55min
Osso-buco
1 godz. 20 min
Pot-au-feu de pintade
1 godz. 20 min
Thon encebollado
1 godz. 15 min
Veau Marengo
55min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Osso-buco gremolata à l'orange
1 godz. 15 min
Effiloché de lapin et fèves au thym
1 godz. 15 min
Lapin à la provençale
1 godz.
Sauté de veau Marengo
1 godz. 15 min