Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre
- 50 g d'échalote, coupée en 4
- 200 g de cèpes frais nettoyés, en morceaux
- 2 pincées de sel
- 4 œufs
- 100 g de crème liquide entière
- poivre moulu
- 500 g d'eau
- 4 brins de cerfeuil frais, effeuillés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 579 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon
35 Min
Risotto aux cèpes
30min
Œufs pochés aux épinards crémeux
1h 20min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40 Min
Poêlée de crosnes aux shitakés, magret au poivre
1h
Fondue savoyarde
25min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
Soufflé à la fourme d'Ambert
40 Min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40 Min
Œuf cocotte à l'oseille
40 Min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45 Min