Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre
- 50 g d'échalote, coupée en 4
- 200 g de cèpes frais nettoyés, en morceaux
- 2 pincées de sel
- 4 œufs
- 100 g de crème liquide entière
- poivre moulu
- 500 g d'eau
- 4 brins de cerfeuil frais, effeuillés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 579 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Œufs cocotte au saumon, lardons et mascarpone
20min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 Min
Velouté de cèpe et châtaigne
35min
Fondue savoyarde
25 Min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30min
Asperges sauce mousseline
1h
Œufs cocotte à la florentine
50min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Fondue savoyarde
15 Min
Richard Toix - Saint-jacques en croûte d'algue et purée de topinambour au chocolat blanc
1h
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min