Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert

Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert

4.1 81 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 2 bouquets de persil frais effeuillés
  • 175 g d'eau
  • 550 g de panais épluché et coupé en cubes
  • 120 g de mascarpone
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 600 g de dos de cabillaud coupé en 4 tranches
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 31 g
Calorieën 1529 kJ / 363 kcal
Vetten 18 g
Koolhydraten 16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...