Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 bouquets de persil frais, effeuillés
- 175 g d'eau
- 550 g de panais, épluché et coupé en cubes
- 120 g de mascarpone
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 tranches
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Soupe de butternut et chantilly au gingembre
50min
Crème de butternut aux châtaignes
35min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Mousseline de céleri-rave
45min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Purée aux trois racines
45min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40min
Velouté de patate douce et panais aux langoustines
45min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45min
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min