Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 500 g de pleurotes
- 5 brins de persil frais, ciselés
- 20 g de fécule de maïs
- 100 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 3 tranches fines de jambon cru, coupées en deux
- 100 g de mascarpone
- 250 g de lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1217.5 kJ / 291.2 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 17.2 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 Min
Velouté de cresson à l'ail
1 Std.
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min
Crème d'endive au colombo
30 Min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 Min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 Min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35 Min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 Min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 Min
Crème de chou-fleur
40 Min