Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 600 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de jus de citron fraîchement pressé
- sel, à discrétion
- poivre moulu, à discrétion
- 500 g de fèves fraîches, écossées (env. 1800 g non écossées)
- 200 g d'asperges vertes, fraîches, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 150 g de radis roses
- 10 - 15 brins d'herbes aromatiques fraîches variées (persil, ciboulette, basilic, etc.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 806.8 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 9.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 godz.
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Salade de boulgour aux fèves, sauce à l’artichaut et au tahini
50min
Salade aux légumes de printemps
50min
Asperges sauce à l'orange
55min
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35min
Asperges à la flamande
25min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 godz.
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12 Std. 45 Min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25min