Compatibele versies
Risotto d’épeautre au zaatar, filet de dinde mariné à l’ail, citron et gingembre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinade
- 1 gousse d'ail
- 30 g de gingembre frais
- le zeste d'un citron jaune
- 1 c. à soupe de mélange d'épices zaatar
- 70 g d'huile d'olive
- 700 g de filet de dinde, sans peau, taillé en lanières
Le risotto d'épeautre
- 80 g d'échalotes
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de graines d'épeautre (petit épeautre)
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
-
60
g de crème de soja
of 60 g de crème liquide 30-40% m.g. - 70 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2934.8 kJ / 703.5 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 36.2 g
- Vetten
- 38.8 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Dhal
1u. 40min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Curry rouge de courge, pois chiches et épinards
12h
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50 мин.
Curry de lentilles aux épinards
40min
Risotto tout vert
40min
Risotto de sarrasin aux champignons
1h 15 min
Salade de lentilles aux asperges
1h
Taboulé de betterave et noix de pécan
25min
Dhal butternut et lentilles corail
45min