Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon rouge
- 600 g de céleri-rave
- 30 g de beurre
- 2 c. à café rase de curry en poudre
- 110 g d'eau
- 2 pincées de sel
- du poivre moulu
- 70 g de noix de cajou
- 80 g de beurre, en petits dés
- 150 g de farine
- 40 g de roquefort, en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2272 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min.
Tarte au navet et au cantal
1h 30 min.
Fenouil à l'orientale
15 min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15 min.
Tatin aux navets
1h 10 min.
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
1h
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5 min.
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30 min.
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 Std. 25 Min
Tarte de Savoie au chou
1h 30 min.
Colcannon irlandais
1h 10 min.
Terrine de potimarron aux noisettes
4 Std. 30 Min