Menu veggie - Risotto forestier aux pignons

Menu veggie - Risotto forestier aux pignons

4.7 42 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 80 g de parmesan
  • 80 g d'oignon coupé en cubes d'1 cm
  • 80 g de beurre
  • 25 g d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto
  • 80 g de vin blanc sec
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • du sel (très peu si vous utilisez du bouillon déshydraté)
  • du poivre moulu
  • 120 g de girolles fraîches
  • 120 g de trompettes-de-la-mort fraîches
  • 30 g de pignons de pin
  • sel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 16 g
Calorieën 2642 kJ / 631 kcal
Vetten 62 g
Koolhydraten 35 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...