Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan
- 80 g d'oignon coupé en cubes d'1 cm
- 80 g de beurre
- 25 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- du sel (très peu si vous utilisez du bouillon déshydraté)
- du poivre moulu
- 120 g de girolles fraîches
- 120 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 30 g de pignons de pin
- sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2642 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 62 g
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges et au safran
35 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Risotto aux asperges
35 min
Risotto aux cèpes
30min
Risotto aux morilles
45 Min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 Std.
Risotto tout vert
40 Min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35 min