
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan
- 80 g d'oignon coupé en cubes d'1 cm
- 80 g de beurre
- 25 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- du sel (très peu si vous utilisez du bouillon déshydraté)
- du poivre moulu
- 120 g de girolles fraîches
- 120 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 30 g de pignons de pin
- sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 631 kcal / 2642 kJ
- Eiwitten
- 16 g
- Vetten
- 62 g
- Koolhydraten
- 35 g
Alternatieve recepten
Risotto aux cèpes
30min
Risotto aux morilles
45min
Risotto aux asperges
45min
Œufs cocotte aux cèpes
35min
Risotto tout vert
40min
Risotto d’épeautre au zaatar, filet de dinde mariné à l’ail, citron et gingembre
1u. 15min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1u.
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35min
Risotto printanier
1u.
Risotto aux asperges
35min