Risotto de sarrasin aux champignons

Risotto de sarrasin aux champignons

3.6 64 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
6 portions

Ingrediënten

  • 40 g de parmesan coupé en dés
  • 1 gousse d'ail pelée et dégermée
  • 50 g de beurre
  • 2 brins de persil frais équeutés
  • 400 g de champignons des bois frais coupés en lamelles
  • 20 g d'huile d'olive
  • 2 échalotes pelées et coupées en deux
  • 250 g de sarrasin décortiqué
  • 100 g de vin blanc sec (1 petit verre)
  • 400 g de bouillon de volaille maison (voir "Conseil(s)")
    400 g de bouillon de volaille, (reconstitué avec 1/2 cube de bouillon de volaille et 250 g d'eau bouillante)
  • du poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 348 mg
Eiwitten 11.1 g
Calorieën 1280.9 kJ / 306.1 kcal
Vetten 13.6 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 6.2 g
Koolhydraten 36.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...