Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g de bulbe de fenouil, coupé en quatre
- 120 g de carottes, pelées et coupées en tronçons (3 cm)
- 50 g de jus d'orange
- 25 g d'huile d'olive
- 6 feuilles de menthe
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de pignons de pin
- ½ c. à café de graines de pavot
- 2 c. à soupe de jus de citron vert
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 588 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Courgettes à la menthe
30 min
Taboulé de chou-fleur aux canneberges
1 godz.
Carottes à l'orange et au cumin
40 Min
Coleslaw quadricolore
20 Min
Salade de boulgour au fenouil et à l'orange
35 min
Galettes de panais à la coriandre et flocons d'avoine
40 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 godz.
Focaccia aux fanes de navet
3 godz. 15 min
Salade de patates douces, sauce moutarde
30 min
Taboulé de brocoli et chou kale
35 min
Salade de fenouil et pomme
20 Min
Curry d'aubergines, tomates et pois chiches
35 min