Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignon
- 1 gousse d'ail épluchée
- 15 g de beurre
- 600 g de panais coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 2 brins de thym frais émietté
- 1 c. à café rase de cannelle en poudre maison (voir "Conseil(s)")
- sel
- poivre moulu
- 150 g de crème liquide entière
- 1 c. à café d'huile neutre
- 4 tranches de lard fumé
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- cannelle en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1375 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 min
Velouté de topinambour
45 min
Velouté de panais et pomme au curry
35min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50 min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35min
Soupe de butternut, curry et amandes
35min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Velouté de carotte au lait de coco
50 min
Soupe de panais
35min