Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignons
- 60 g de beurre
- 400 g de panais coupés en cubes de 2 cm environ
- 700 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- ¼ de baguette de pain
- 40 g de cerneaux de noix
- 100 g de foie gras de canard cuit
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1760 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40min
Soupe de panais à la cannelle
45min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40min
Crème de brocoli aux noisettes
1 godz.
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Crème de chou-fleur
40min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45min
Velouté de châtaignes et céleri
40min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Velouté de topinambour
45min
Soupe de céleri-rave et haddock
45min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 min