Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignons
- 60 g de beurre
- 400 g de panais coupés en cubes de 2 cm environ
- 700 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- ¼ de baguette de pain
- 40 g de cerneaux de noix
- 100 g de foie gras de canard cuit
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1760 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50 Min
Velouté de topinambour
45 Min
Crème de chou-fleur
40 dk
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 dk
Mousseline de céleri-rave
45 Min
Crème de butternut au chorizo
30 Min
Velouté de patate douce et panais aux langoustines
45 Min
Soupe de panais à la cannelle
45 Min
Crème de brocoli aux noisettes
1sa
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 dk
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 Min
Velouté de châtaignes et céleri
40 dk