
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 150 g de haricots azuki secs
- 150 g d'eau
Le jour même
- 350 g d'eau
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 gousses d'ail de belle taille
- 130 g d'oignons rouges coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 180 g de poivrons rouges coupés en lanières
- 350 g de tomates coupées en quartiers
- ½ c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 1 pincée de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 10 feuilles de basilic frais
- 8 olives noires dénoyautées
- 1 - 2 brins de persil frais ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 257 kcal / 1075 kJ
- Eiwitten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vezels
- 8 g