Soufflé de millet au thon sans gluten

Soufflé de millet au thon sans gluten

4.3 18 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
6 pièces

Ingrediënten

  • 350 g de lait de soja
    350 g de lait demi-écrémé
  • 100 g de millet en grains
  • 20 g d'huile d'olive et un peu pour les moules
  • 4 œufs
  • 200 g de thon en boîte au naturel
  • 1 c. à café de curry en poudre
  • 10 brins de ciboulette fraîche ciselés
  • 50 g de crème de soja
    50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pièce

Eiwitten 19.7 g
Calorieën 970 kJ / 231 kcal
Vetten 11 g
Vezels 1.7 g
Koolhydraten 13.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...