Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 15 g de beurre
- 200 g d'orge perlé
- 100 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'asperges vertes
- 50 g de parmesan, en copeaux
- 4 c. à café bombées de mascarpone
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1423 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges
45min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1h
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Bouillon de légumes, soba et œufs mollets
40min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Risotto aux asperges
35min
Risotto tout vert
40min
Risotto méditerranéen à l'orge
55min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min