Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 15 g de beurre
- 200 g d'orge perlé
- 100 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'asperges vertes
- 50 g de parmesan, en copeaux
- 4 c. à café bombées de mascarpone
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1423 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 λεπτ.
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15 λεπτ.
Nouilles soba aux légumes et tofu
30 λεπτ.
Risotto aux asperges
35min
Cabillaud aux graines de moutarde et crémeux d'orge
45min
Bouillon au miso, œuf et petits légumes
1ωρ.
Risotto aux asperges
45min
Risotto méditerranéen à l'orge
55 min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Risotto d'orge perlé à la feta
1h 5min