Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce
- 1 orange, zeste et jus
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 étoile de badiane
- 1 pincée de cannelle en poudre
- 6 graines de coriandre
- 2 c. à café de vinaigre balsamique
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La salade
- 110 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de boulgour
- 300 g de fenouil
- 60 g d'oignon rouge
- 1 orange
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 742 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Taboulé de chou-fleur aux canneberges
1 Std.
Gomasio
5 Min
Salade thaïe
15 Min
Salade d'épeautre au poulet
1 Std. 15 Min
Salade de fenouil et pomme
20 Min
Salade de pomme et de fenouil au sésame grillé
20 Min
Fenouil à l'orientale
15 Min
Salade de quinoa, carottes et clémentines
25 Min
Menu express - Taboulé de carottes et pommes aux noix de cajou
15 Min
Salade d'aubergine au yaourt
2 Std. 10 Min
Salade asiatique de carottes, canneberges et coriandre
10 Min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40 Min