Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 - 3 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g d'huile d'olive
- 40 g de jus de citron fraîchement pressé
- 500 g d'eau
- 150 g de fèves fraîches
- 250 g de chou-fleur, détaillé en sommités
- 300 g d'asperges vertes, épluchées et coupées en tronçons
- 300 g de petits pois frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 639.5 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 31.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45min
Salade de lentilles aux radis grillés et œuf mollet
1 Std. 15 Min
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55 min
Salade croquante de printemps
40min
Salade de boulgour, fèves et radis
1 godz.
Bowl de légumes tout vert
50 min
Salade de quinoa aux deux haricots
45min
Haricots, pommes de terre, betterave et chèvre
50 min
Salade tiède de légumes, vinaigrette aux herbes
35 min
Salade d'épeautre au poulet
1 Std. 15 Min
Salade d'aubergine au yaourt
2sa 10 dk
Salade de légumineuses à la grecque
35 min