Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 - 3 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g d'huile d'olive
- 40 g de jus de citron fraîchement pressé
- 500 g d'eau
- 150 g de fèves fraîches
- 250 g de chou-fleur, détaillé en sommités
- 300 g d'asperges vertes, épluchées et coupées en tronçons
- 300 g de petits pois frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 639.5 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 31.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Légumes verts, menthe et œufs mollets
45min
Salade de quinoa aux deux haricots
45min
Salade de petit épeautre aux légumes
1 Std. 15 Min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45min
Salade d'automne au chou-fleur
1h 5min
Salade de boulgour, fèves et radis
1 godz.
Salade de lentilles aux radis grillés et œuf mollet
1 Std. 15 Min
Haricots, pommes de terre, betterave et chèvre
50min
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55min
Salade de légumineuses à la grecque
35min
Salade de radis, petit épeautre et saumon fumé
3 Std. 10 Min
Salade de chou-fleur et pois chiches
45min