Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 - 3 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g d'huile d'olive
- 40 g de jus de citron fraîchement pressé
- 500 g d'eau
- 150 g de fèves fraîches
- 250 g de chou-fleur, détaillé en sommités
- 300 g d'asperges vertes, épluchées et coupées en tronçons
- 300 g de petits pois frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 639.5 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 31.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de quinoa aux deux haricots
45min
Jardinière de légumes, pesto de menthe
45min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45min
Méli-mélo de légumes et son œuf poché
30min
Salade de légumineuses à la grecque
35 Min
Salade de lentilles aux radis grillés et œuf mollet
1h 15 min
Légumes verts, menthe et œufs mollets
45min
Salade d'aubergine au yaourt
2h 10min
Salade tiède de légumes, vinaigrette aux herbes
35 Min
Salade de lentilles aux asperges
1h
Salade de lentilles et œuf poché
40min
Salade polenta, avocat et pousses d'épinard
1h 45min