Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de fenouil, coupé en lanières (1 bulbe)
- 150 g de carottes, coupées en tronçons (2 cm env.)
- 35 g de jus de citron
- 15 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- 500 g de calamar, coupé en anneaux
- 50 g d'olives, vertes ou noires, dénoyautées et coupées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 792 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10min
Salade aux calamars, crevettes et moules
30min
Tagliolini à l'espadon
25 min
Salade de boulgour au fenouil et à l'orange
35 Min
Soupe de fruits de mer provençale
25 min
Caponata sicilienne
55min
Gaspacho d'abricot au thé et gingembre
1h 15 min
Salade aux fruits de mer
30min
Salade de crevettes à la sicilienne
40min
Salade de champignons aux deux citrons
1h 15 min
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55min
Calamars vapeur à la catalane
35 Min