
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de fenouil coupé en lanières (1 bulbe)
- 150 g de carottes coupées en tronçons (2 cm env.)
- 35 g de jus de citron
- 15 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- 500 g de calamar coupé en anneaux
- 50 g d'olives, vertes ou noires dénoyautées et coupées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 189 kcal / 792 kJ
- Eiwitten
- 21.5 g
- Vetten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vezels
- 4 g