Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 100 g de tomates confites
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en rondelles
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive
- 400 g d'eau
- 150 g de poivron rouge, taillé en lanières (1 cm env.)
- 150 g de poivron jaune, taillé en lanières (1 cm env.)
- 12 filets de rouget désarêtés
- 150 g de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1634 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23.5 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Tajine de lotte au citron confit
1h 35min
Ceviche de poisson
30 Min
Filets de rouget sauce safranée
45min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Salade de bœuf thaïe
30 Min
Tartare de bar
10min
Salade de crevettes à la sicilienne
40min
Cabillaud au pistou et légumes confits
50 Min
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15min
Lotte à la provençale
50 Min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45min