
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon rouge coupé en deux
- 100 g de tomates confites
- 50 g d'olives noires dénoyautées coupées en rondelles
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive
- 400 g d'eau
- 150 g de poivron rouge taillé en lanières (1 cm env.)
- 150 g de poivron jaune taillé en lanières (1 cm env.)
- 12 filets de rouget désarêtés
- 150 g de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 392 kcal / 1634 kJ
- Eiwitten
- 33 g
- Vetten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vezels
- 4.5 g