Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 100 g de tomates confites
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en rondelles
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive
- 400 g d'eau
- 150 g de poivron rouge, taillé en lanières (1 cm env.)
- 150 g de poivron jaune, taillé en lanières (1 cm env.)
- 12 filets de rouget désarêtés
- 150 g de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1634 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23.5 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Tartare de saumon avocat-concombre
50min
Tartare de bar
10 min
Salade d'asperges aux œufs de caille, jambon et tomate confite
45 Min
Carpaccio de saint-jacques à la coriandre et huile d'avocat
15 Min
Flétan à la chinoise
30 Min
Eclosion sur son lit de verdure (zone 7)
1h 30min
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Salade d'asperge, crevettes et amandes
45 Min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Gambas aux épices et coriandre
25 min
Marmite aux palourdes
1h 50min