Gratin de céleri aux poires et au canard

Gratin de céleri aux poires et au canard

4.7 23 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 13u.
4 portions

Ingrediënten

La veille
  • 60 g de parmesan coupé en dés
  • 4 cuisses de canard confites
  • 600 g de céleri-rave (1 boule moyenne), pelé et coupé en morceaux
  • 350 g de lait entier
  • 2 poires pelées et coupées en petits dés
  • sel
  • poivre moulu
  • 1 botte de cerfeuil frais équeutée
  • 60 g de crème liquide 30-40% m.g.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 40 g
Calorieën 2096 kJ / 503 kcal
Vetten 26 g
Koolhydraten 22 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...