Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 60 g de parmesan, coupé en dés
- 4 cuisses de canard confites
- 600 g de céleri-rave (1 boule moyenne), pelé et coupé en morceaux
- 350 g de lait entier
- 2 poires, pelées et coupées en petits dés
- sel
- poivre moulu
- 1 botte de cerfeuil frais, équeutée
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2096 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45 min
Parmentier de boudin aux pommes
1 godz.
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1 godz.
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 godz.
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2 Std.
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 godz. 25 min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Flans de potiron et magret fumé
1h 15min
Soupe de panais à la cannelle
45 min