![Gratin de céleri aux poires et au canard Gratin de céleri aux poires et au canard](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3f5cf8d50bf6d9616cf8a415aa3da1ee/Derivates/34ffc44ac03aa9ec207d448c5201ad70f5a7f030.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 60 g de parmesan, coupé en dés
- 4 cuisses de canard confites
- 600 g de céleri-rave (1 boule moyenne), pelé et coupé en morceaux
- 350 g de lait entier
- 2 poires, pelées et coupées en petits dés
- sel
- poivre moulu
- 1 botte de cerfeuil frais, équeutée
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2096 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45 Min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50 min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45 Min
Porc aux abricots secs
55 Min
Osso-buco aux agrumes
1 Std. 20 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Velouté de céleri au lait de coco
35 min
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40 Min
Chou frisé à l'italienne
1 Std. 50 Min
Magret de canard à la cerise
50 min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13 Std.