Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre doux, pour le moule
- 20 g d'amandes décortiquées
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 - 2 branches de romarin frais, effeuillées
- 6 branches de thym frais, effeuillées
- 250 g de ricotta fraîche
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 6 œufs
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 2 oignons, coupés en deux
-
400
g de chou de Savoie, coupé en morceaux
of 400 g de chou vert, coupé en morceaux - 5 c. à soupe d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 990 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chou-fleur en soufflé
55 Min
Chou frisé à l'italienne
1h 50min
Colcannon irlandais
1h 10 min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 Std.
Cake au chou-fleur
1 Std. 15 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30min
Pudding de légumes aux noisettes et aux cranberries
1h 10 min
Galettes de betterave
40min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1h 45min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min