Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés

Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés

3.9 50 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
8 pièces

Ingrediënten

Les galettes de panais
  • 400 g de panais coupé en morceaux
  • 60 g d'échalotes coupées en deux
  • 3 œufs
  • 50 g de chapelure
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
La garniture
  • 500 g d'eau
  • 8 œufs
  • 200 g d'épinards frais
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de fromage de chèvre type bûche, coupé en 8 rondelles

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pièce

Eiwitten 16.9 g
Calorieën 1037 kJ / 248 kcal
Vetten 15.3 g
Vezels 3.5 g
Koolhydraten 10.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...