Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de fromage des Alpes, type comté ou beaufort (voir "Conseil(s)"), coupé en morceaux
- 2 c. à café de bouillon de légumes en pâte
- 250 g de quinoa
- 1200 g d'eau
- 350 g de blancs de poireau, coupés en rondelles (1 cm)
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 40 g de jus de citron vert
- 60 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g de raisins noirs sans pépins, coupés en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1464 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de crudités à la thaïe
15 Min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25 min
Salade de sarrasin, concombre et feta
50 min
Salade de légumineuses à la grecque
35 min
Salade de quinoa aux herbes et à la feta
35 min
Salade d'aubergines au blé et à la feta
45 min
Salade de quinoa, carottes et clémentines
25 min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30 min
Salade de radis, petit épeautre et saumon fumé
3u. 10min
Salade de blé printanière au chèvre et au pesto
25 min
Salade de quinoa et poulet
55min
Blé, lentilles, cranberries, noix et mimolette
25 min