Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinade
- 120 g de vin rouge
- 25 g de sauce de soja
- 120 g de crème de soja
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 branche de romarin frais
- 200 g de tofu ferme, coupé en dés (1 cm env.)
La garniture
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre
- 400 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 450 g de pommes de terre à chair ferme, coupées en cubes
- 300 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quatre
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 15 g de fécule de maïs
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de lentilles corail
1ωρ. 20 λεπτ.
Curry de lentilles et citrouille à la vapeur
1h 15min
Chili sans viande
1ωρ.
Curry au tofu fumé
40 Min
Fromage, alternative végétale
6h 45min
Poêlée de tofu et céleri sucré salé
2 Std.
Blanquette de panisse
1ωρ. 30 λεπτ.
Seitan à l'orange
1ωρ.
Hachis de légumes au boulgour
1h 15min
Aubergine au tofu
1ωρ.
Garbure au tofu
1 godz. 45 min
Paella végétarienne
50 λεπτ.