Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le tofu
- 2 gousses d'ail
- 20 g de sauce de soja
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g de tofu ferme, coupé en petits dés
La garbure
- 150 g de carottes, coupées en tronçons
- 150 g de navets de petite taille, coupés en quatre
- 200 g de chou frisé, coupé en morceaux
- 120 g d'oignons blancs, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 blanc de poireau, coupé en rondelles fines
- 200 g de haricots verts frais
- 1000 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1047 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potée de haricots azuki à la provençale
13h
Couscous végétarien
35 min
Blanquette de panisse
1hod. 30min
Poêlée de tofu et céleri sucré salé
2hod.
Marmite d'épeautre aux légumes et saucisse de soja
1hod. 30min
Hachis de légumes au boulgour
1h 15min
Chili sans viande
1hod.
Nouilles soba aux légumes et tofu
30 min
Couscous végétarien
35 min
Chili végétarien
1 godz. 5 min
Curry de lentilles et citrouille à la vapeur
1h 15min
Potée végétarienne
1hod.