Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de beurre fondu
- 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 150 - 200 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 1 gousse d'ail de belle taille
- 10 g d'huile d'olive
- 10 g de vinaigre balsamique
- 10 g de sucre roux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 - 600 g de chair de potiron, coupée en petits dés
- 1 c. à soupe de miel
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 - 300 g de pousses d'épinards frais, équeutées
- 15 tomates cerise, coupées en deux
- 2 œufs
- 40 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 200 g de feta, émiettée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1442 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne de crêpes ricotta et épinards
1 godz.
Aubergines farcies au riz complet
1h 10min
Bricks aux légumes et à la tome
1 godz.
Cheesecake salé au poivron
45 min
Pizza épinard-feta
1h 10min
Croustillant méditérranéen
1 godz. 15 min
Tarte à la betterave et au chèvre frais
45 min
Pizza basilic, courgette et chèvre
2 Std.
Lasagne à la ricotta et aux aubergines
1 Std. 30 Min
Lasagne aux légumes anciens
1 Std. 40 Min
Pizza au potiron
1 godz.
Tatin d'aubergine
1 Std. 5 Min