Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de boulgour
- 500 g d'eau
- du sel
- 180 g de fèves fraîches, écossées
- 40 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin
- 70 g de jus d'orange
- 160 g de radis roses, équeutés et coupés en deux
- 4 brins de cerfeuil frais, coupés en trois
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1188 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade d'aubergines au blé et à la feta
45min
Lentilles en salade
1h
Salade de quinoa aux deux haricots
45min
Salade de pois cassés, jambon et pommes
55min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30min
Taboulé de chou-fleur aux canneberges
1h
Salade d'automne au chou-fleur
1h 5min
Salade aux légumes de printemps
50min
Salade de blé printanière au chèvre et au pesto
25min
Salade de petit épeautre aux légumes
1h 15min
One pot pasta brocolis-amandes
50min