Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de boulgour
- 500 g d'eau
- du sel
- 180 g de fèves fraîches, écossées
- 40 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin
- 70 g de jus d'orange
- 160 g de radis roses, équeutés et coupés en deux
- 4 brins de cerfeuil frais, coupés en trois
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1188 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45min
Salade de lentilles et riz aux amandes
1h 5min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40min
Salade de boulgour aux pois chiches
2h 45min
Salade aux légumes de printemps
50min
Salade de quinoa aux deux haricots
45min
Salade de pois cassés, mimolette, radis, agrume et noisettes
1h 45 min
Salade de pois cassés, jambon et pommes
55min
Salade de patates douces, sauce moutarde
30min
Salade de lentilles et œuf poché
40min